Delphin Software
Kontakt telefoni


Registracija korisnika

Šta dobijam registracijom ?

Registrovanim korisnicima dostupne su posebne opcije sajta i usluge naše agencije !

Zaboravili ste pristupnu lozinku ?

Ukoliko ste zaboravili vašu pristupnu lozinku kliknite ovde

Logovanje korisnika

Niste naš korisnik? Registrujte se!

Bebedonosna provera i zaštita sistema (Ethical Hacking)

Provera bezbednosti vaših računara i servera (Ethical Hacking) podrazumeva skup operacija koji predstavlja simulirani napad na vaš sajt ili server sa ciljem da se detektuju i uklone bezbedonosni propusti na sistemu ili specifičnom sajtu.

Pri tom se izvode potpuno isti postupci koje bi i haker učinio, s tom razlikom što je cilj ovakvog postupka upravo suprotan, a to je da spreči ili bar da što je moguće više oteža napad hakera čiji je cilj uglavnom krađa informacija ili čak blokiranje rada servera što može loše da utiče na svaku firmu bez obzira na njenu veličinu.

Cilj hakera je uglavnom dolazak do informacija koje mu mogu biti od finansijske koristi, pa je najvažnije da svoje podatke zaštitite na vreme i to na najbolji mogući način.

Najbolji način je otkrivanje bezbedonosnih propusta i otklanjanje istih pre napada hakera. Otklanjanje posledica napada je uvek teži proces, pa to treba imati u vidu.

Realno, sve što je na internetu je podložno napadu hakera, bez obzira na visinu tehničke zaštite. Naš cilj je da vam pomognemo da svoje podatke i važne informacije zaštitite na najbolji mogući način i tako smanjite mogućnost napada.

Ukoliko imate potrebu za zaštitom svojih podataka i vašeg servera, molimo vas da popunite donji formular sa vašim preciznim podacima i detaljima oko same zaštite. Ubrzo ćemo vas kontaktirati kako bi dogovorili poslovni sastanak na kome bi utvrdili stepen bezbedonosnih propusta i dogovorili plan delovanja u cilju vaše zaštite.

 

Ovaj verifikacioni broj unesite u polje

Search Engine Optimization
Tehnicka podrska OnLine
Pretplata
Zakazivanje
© 2011 Delphin Software | Sva prava zadrzana.
Agencija za projektovanje i izradu kompjuterskih programa Delphin Software
Sediste: Radovana Simica Cige 6, 11000 Beograd
Tel/Fax: (+381 11) 2492-681 Mobilni: (+381 69) 2003-972
Email: info@delphinsoftware.com (Informacije) support@delphinsoftware.com (Tehnicka podrska)