Delphin Software
Kontakt telefoni


Registracija korisnika

Šta dobijam registracijom ?

Registrovanim korisnicima dostupne su posebne opcije sajta i usluge naše agencije !

Zaboravili ste pristupnu lozinku ?

Ukoliko ste zaboravili vašu pristupnu lozinku kliknite ovde

Logovanje korisnika

Niste naš korisnik? Registrujte se!

Projektovanje i izrada softvera

Agencija Delphin Sofware je u potpunosti opremljena da za vaše potrebe poslovanja projektuje i izradi i najkomplikovanija softverska rešenja.

Pažljivo studiranje vaših potreba i detaljno planiranje budućeg softverskog rešenja predstavlja ključni faktor da ćete dobiti upravo ono što želite, a sve to u cilju vašeg maksimalnog olakšanja u svakodnevnom poslovnom radu.

Informatička opremljenost današnje firme predstavlja osnovni preduslov poslovnog uspeha bez kojeg je u današnjoj informatičkoj eri teško zamisliti vodjenje bilo kakvog posla bez dobrog i sigurnog softverskog rešenja.

Naš cilj je da vam velikim iskustvom koji stoji iza nas pomognemo da softversko rešenje prilagodite svom poslovanju u onoj meri u kojoj vaš posao prestaje da bude zamoran, a vi prestajete da se bavite svakodnevnim iritirajućim i dosadnim administrativnim poslovima koji vam oduzimaju previše energije koju možete da usmerite u daleko korisnije i kreativnije aktivnosti.

Smisao softvera je da vam olakša i ubrza svakodnevne rutinske poslove i da vam ukaže na nepravilnosti ili optimalna moguća rešenja vaših problema u poslovanju tako što vam prave infomacije o vašem poslovanju prezentuje na način koji vama omogućava da uvidite sve ono što bez softverskog rešenja ne bi bilo moguće. Softver treba da posmatrate kao svoju desnu ruku u poslovanju koja vas vodi kroz svakodnevne poslovne probleme sa kojima se suočavate. Zato svom budućem softveru treba da posvetite pažnju koja će vam se kasnije višestruko isplatiti.

Ukoliko želite da nas kontaktirate zbog potrebe za softverskim rešenjem, molimo vas da nam u donjem formularu date minimalne i neophodne podatke o softveru kakav želite, kao i vaše kontakt podatke. Mi ćemo vas ubrzo kontaktirati kako bi dogovorili sastanak na kome bismo mogli da razvijemo detalje. Popunjavanje formulara nije nikakva obavezujuća stavka, već samo nama pomaže da sagledamo vaše potrebe pre nego što vas kontaktiramo kako bismo lakše mogli da vam predstavimo sve moguće solucije u vezi projektovanja softvera kakvog želite.

Ovaj verifikacioni broj unesite u polje

Search Engine Optimization
Tehnicka podrska OnLine
Pretplata
Zakazivanje
© 2011 Delphin Software | Sva prava zadrzana.
Agencija za projektovanje i izradu kompjuterskih programa Delphin Software
Sediste: Radovana Simica Cige 6, 11000 Beograd
Tel/Fax: (+381 11) 2492-681 Mobilni: (+381 69) 2003-972
Email: info@delphinsoftware.com (Informacije) support@delphinsoftware.com (Tehnicka podrska)