Delphin Software
Kontakt telefoni


Registracija korisnika

Šta dobijam registracijom ?

Registrovanim korisnicima dostupne su posebne opcije sajta i usluge naše agencije !

Zaboravili ste pristupnu lozinku ?

Ukoliko ste zaboravili vašu pristupnu lozinku kliknite ovde

Logovanje korisnika

Niste naš korisnik? Registrujte se!

Projektovanje i izrada internet prezentacija

Internet prezentacija svake firme predstavlja svojevrstan vid elektronske vizit karte koja nastoji da firmu predstavi na internet mreži i sugeriše zainteresovanim klijentima sve ono što firma nudi u svojoj poslovnoj paleti.

U današnje vreme internet prezentacija igra ključnu ulogu u marketingu jedne firme, jer na najlakši, najbrži i najekonomičniji način vaša poruka stiže do velikoj broja ljudi. Kako je zapadna ekonomija osvojila svet, počela je trka sa vremenom, pa tako danas važi pravilo da je pravovremena informacija od vitalne važnosti u svakom poslu. Zato je jako važno da svoju firmu predstavite na globalnoj internet mreži u pravom svetlu i na način koji vama daje prednost u poslovanju.

Internet prezentacije se projektuju i kreiraju u zavisnosti od njene namene i ciljne grupe ljudi kojoj želite da se predstavite. One mogu biti dinamične ili statične po svojoj strukturi. U dinaimične prezentacije svrstavamo one prezentacije koje imaju mogućnost lakog i brzog menjanja sadržaja i dodavanja novih sadržaja. Statične prezentacije se ne odlikuju ažurnošću već su više informativnog karaktera.

Po pravilu dinamične prezentacije su skuplje u startu, ali se na duže vreme daleko više isplate, a ukoliko su komercijalne one i same sebe isplate za veoma kratko vreme. Statične prezentacije su jeftinije za izradu, ali kasnije vas svaka nadogradnja opet nešto košta, pa tako ispada da će statična prezentacija da vam "pojede" više novca na duže staze, ukoliko želite da je menjate i nadogradjujete.

Zato je na početku veoma važno da prirodu svog posla prilagodite informacijama koje želite da postavite na internet. Drugim rečima, ukoliko imate potrebu da redovno informišete svoje klijente o svojim proizvodima ili uslugama koje nudite, ukoliko želite interakciju sa svojim klijentima, tj. mogućnost da vaši klijenti putem vaše prezentacije na neki način komuniciraju sa vama onda je svakako za vas poželjno da se odmah opredelite za dinamičnu prezentaciju.

Obično, dobri razlozi za dinamičnu prezentaciju su:

  • Ponuda proizvoda putem interneta i prodaja usluga
  • Aktivna interakcija sa potencijalnim klijentima
  • Povećanje prodaje i osvajanja novih tržišta
  • Povećanje efikasnosti u radu
  • Želja za napredovanjem i širenjem u svom domenu poslovanja

Naš zadatak je da vam pomognemo u ostvarivanju gore navedenih ciljeva i omogućimo vašoj firmi da se na pravi način i u punom kapacitetu predstavi najširoj internet javnosti.

U projektovanje i izradu internet prezentacije spada

  • Planiranje i projektovanje internet prezentacije u kojoj je uključeno dizajniranje, odredjivanje metoda i alata za izradu same prezentacije i same komponente prezentacije.
  • Otvaranje domena i postavljanje inetrenet prezntacije.
  • Tehničko održavanje prezentacije i kompletna podrška.
  • Osnovna promocija internet prezentacije

Ukoliko ste zainteresoani da nam poverite izradu vaše internet prezentacije molimo vas da popunite donji formular kako biste nam dali osnovne informacije o vama i prezentaciji kakvu želite.

Nakon dobijanja osnovnih informacija od vas, ubrzo ćemo vas kontaktirati radi dogovora oko zvaničnog poslovnog sastanka na kome bismo mogli da preciziramo sve detalje vezane za vašu internet prezentaciju.

Ukoliko ste zainteresovani da vidite referencu nekih od naših uradjenih prezentacije, to možezte učiniti ovde.

Napominjemo da slanje donjeg formulara ne predstavlja nikakvu obavezu za vas i ništa vas ne košta. Mi smo tu da vam ponudimo najbolje što možemo da učinimo za vas.

Ovaj verifikacioni broj unesite u polje

Search Engine Optimization
Tehnicka podrska OnLine
Pretplata
Zakazivanje
© 2011 Delphin Software | Sva prava zadrzana.
Agencija za projektovanje i izradu kompjuterskih programa Delphin Software
Sediste: Radovana Simica Cige 6, 11000 Beograd
Tel/Fax: (+381 11) 2492-681 Mobilni: (+381 69) 2003-972
Email: info@delphinsoftware.com (Informacije) support@delphinsoftware.com (Tehnicka podrska)