Delphin Software
Kontakt telefoni


Registracija korisnika

Šta dobijam registracijom ?

Registrovanim korisnicima dostupne su posebne opcije sajta i usluge naše agencije !

Zaboravili ste pristupnu lozinku ?

Ukoliko ste zaboravili vašu pristupnu lozinku kliknite ovde

Logovanje korisnika

Niste naš korisnik? Registrujte se!

Usluge agencije

Servis agencije Delphin Software je apsolutno okrenut korisnicima, što znači da nam nije važno samo da izvršimo određenu uslugu, već i da maksimalno garantujemo i stojimo iza svake usluge jer nam je kvalitet usluge najvažnija komponenta. Posle utvrđivanja vaše tehničke potrebe, mi ćemo uvek nastojati da vam na otvoren način prezentujemo sva moguća rešenja problema koji imate sa njihovim manama i vrlinama. Nije svako rešenje uvek dobro rešenje, zato se uvek trudimo da vam prezentujemo više  mogućih rešenja koja će se svakako razlikovati po više stavki. Neko rešenje može biti skuplje, ali bolje za vaše potrebe, drugo rešenje može biti jeftinije i brže, ali sa mogućim manama i ograničenjima.

Osnovno što morate prihvatiti kao činjenicu da nijedno rešenje nije idealno, tj. svako rešenje problema, ma kakvo ono bilo, ima svoje dobre i loše strane. Zato kažemo da rešenja koja imaju manje loših strana su bolja rešenja od drugih koji imaju više mana, ali zato su takva rešenja po pravilu skuplja ili zahtevaju više vremena.

Po pravilu, svako jednostavno rešenje je u principu najbolje rešenje, ali to ipak ne znači da je uvek jednostavno rešenje i prihvatljivo za vaše potrebe. Zato je naša poslovna strategija da našem klijentu uvek prezentujemo sva moguća rešenja sa svim dobrim i lošim stranama, a onda zajedno sa klijentom odlučimo i radimo na njihovom rešavanju, kako bi našem klijentu obezbedili najbolje moguće uslove za poslovanje.

Ukoliko imate potrebu za određenom tehničkom uslugom, kontaktirajte nas putem donjeg formulara gde nam ukratko možete izneti problem sa kojim se suočavate. Mi ćemo se potruditi da Vas ubrzo kontaktiramo i ponudimo najbolja moguća rešenja za vaš problem. Slanje donjeg zahteva ne predstavlja obavezujuću formu, samo služi da olakša naš prvi kontakt i da nam neophodne minimalne informacije o Vama i vašem problemu.

Ovaj verifikacioni broj unesite u polje

Search Engine Optimization
Tehnicka podrska OnLine
Pretplata
Zakazivanje
© 2011 Delphin Software | Sva prava zadrzana.
Agencija za projektovanje i izradu kompjuterskih programa Delphin Software
Sediste: Radovana Simica Cige 6, 11000 Beograd
Tel/Fax: (+381 11) 2492-681 Mobilni: (+381 69) 2003-972
Email: info@delphinsoftware.com (Informacije) support@delphinsoftware.com (Tehnicka podrska)